• 3340
    2018/19 eurocup sezonunda çıktığı ilk maçta morabanc andorra'yı 84-73 mağlup eden yenilmez armada.

    daha önce basket topu görse bomba sanacak bazı arkadaşlar tarafından 1 hazırlık maçını kaybetti diye takımın ve hocanın çöp olduğu söylenmiş bende buna karşı çıkmıştım.

    takımımız bu sene düşük bütçelerle kurulmuş, 1-2 tanesi dışında yerlilerin tamamen gençlerden oluştuğu, yabancılarında genç fakat son derece kaliteli ve potansiyelli olduğu bir ekip.

    takımımız bu sene bir şeyi kesin yapacak. savaşacak, son topa kadar mücadele edecek. genç olduğundan bazen enerjisiyle fark yaratacak bazende tecrübe eksikliğinin kurbanı olacak. ama her maçın sonunda hepimiz onların elinden geleni yaptığını bileceğiz. bu yüzden istanbul'da oturmadığımdan sizden rica ediyorum. maça gidin, çevrenizi maça gitmeye teşvik edin. takımın bu sene her zamandan daha fazla itilmeye ihtiyacı var. bu gençler tribünden o desteği görürse çok farklı yerlere gelebiliriz.

    hocamız ertuğrul erdoğan'ı ligimizden tanıyorum. geldiğinde kafamda epey soru işaretleri oluşturmuştu. birde üstüne bormio kampının iptal edilip bolu'ya alınması ikinci bir hamza hamzaoğlu vakası olduğunu düşündürmüştü. fakat hocamdan özür diliyorum. gerek hazırlık maçları, gerekse hocanın demeçleri gayet akıllı, bilgili, modern basketbola hakim bir koç olduğunu hissettirdi ve kısa zamanda çok sevdim kendisini. umarım galatasarayı hakettiği yerlere taşır.

    hafta sonu anadolu efesle ligi açıyoruz. biletleri resmi siteden takip edebilirsiniz. rakamlar gayet cüzzi. karşımızda ligin en yüksek bütçeli 2 takımından biri var belki kaybedebiliriz ama bu takım bu sene ettiği mücadele ile göğsümüzü kabartacak. inanıyorum. biz galatasarayız, basketbolu unutamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın