resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 2443
    hakkındaki tecavüz iddiaları çok çirkin olan, bu haberi duyana kadar favori sporcum(federer ile birlikte) olan ancak bu haber doğruysa adını asla iyi anmayacağım birine geçiş yapacak futbolcu.

    ancak,
    bu denli büyük bir isme ve şöhrete sahip oyuncuların, eğlence amaçlı gittikleri bölgelerde yaşadıkları bu ilişkilerin kumpas olması ihtimali, olmama ihtimalinden daha çok. bugün ekşide başlığına bi göz gezdirirken iddiaları kabul ettiği ve özür dilediğine dair kanıtlar olduğunu okumuştum ancak vaktim olmadığı için derinlemesine bakamadım. bu yüzden böylesine büyük bir ismi henüz karalamak için erken olduğunu düşünüyorum.
    ancak dava düzenlenir ve suçlu bulunursa spor piyasasından adı silinmesi gerekmekte çünkü aksi bir durumda, milyonlarca çocuğun kendine bir tecavüzcüyü rol model olarak alması gibi bir durumla dünya karşı karşıya kalır.
    umarım hakkındaki iddialar yalandır, ancak doğruysa başta juventus ve italya/portekiz futbol federasyonları ronaldo ile ilişiklerini kesmeli ve adını altın harflerle yazdırdığı futbol tarihinden, ismi sökülerek atılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın