resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 2442
    9 sene evvel hata falan yapmamış, bildiğin suç işlemiş. tecavüz! tecavüz hata olamayacak kadar ciddi bir suç. cinayet bile yeri gelir açıklanabilir, öfkedir, sinirdir, kendince sebeplerin vardır, anlık bir cahilliktir. cinayeti hafiflettiğim yok, yanlış anlaşılmak istemem. nefsi müdafaa değilse eğer cinayet barbarlıktır ama tecavüz barbarlık çarpı ikidir bana göre.

    iddiaya göre(gerçek olması bir hayli yüksek, kıza para bile vermişler sussun diye) ronaldo, önce oral seks için kızı banyoda zorluyor. daha sonra odaya götürüp kızın hayır demesine rağmen ters ilişkiye giriyor.

    ronaldo'nun ciddi ruhsal sıkıntıları olduğunu hep demişimdir. bu adam normal değil. 4 çoçuğundan üçünü taşıyıcı anne yöntemi gibi çeşitli tartışmalara sebep olan bir yöntemle dünyaya getirdiği söyleniyor. anneleri bilinmiyor. bu bile başlı başına adamın pek normal olmadığının göstergesi. kimse bana bunun yasallığından bahsetmesin. çocuğu olmayan çiftler haricinde(ki bu bile tartışmaya açık) bu yönteme başvurmak hastalıklı beyinlerin kararı olabilir ancak.

    neyse, yurdum insanı da ''ronaldo filistinlilere yardım ediyor'' argümanıyla bu adama destek olmaya devam etsin. iğrenç yüzü gittikçe ortaya çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın