resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4803
    kendisine tırnak içinde yapılanlar, futbolun doğasında olan şeyler. taraftar ve duyguları, türkler ve duyguları belhanda doğmadan önce de vardı, futbolcu olmadan önce de vardı, futbolcu olduğunda da vardı. kimse ona futbolcu olurken aksini sunmadı.

    futbolculuk bir meslektir. iyi futbolcu da benim için mesleğine saygısı olan, bu mesleği iyi yapan, görev verildiğinde en iyi şekilde yapmaya çalışan futbolcudur. öncelikle futbolun en temel unsurlarını iyi yapabilen, gözü kapalı yapabilen futbolcudur, yapmaması gereken şeyleri de yapmayandır. belhanda benim için iyi bir futbolcu değildir.

    taraftar kimi yuhalayacağını, kimden özür dileyeceğini gayet iyi bilir, hisseder. belhanda 1 adım gelse taraftar zaten 2 adım atar. belhanda saha içinde ve dışında yapmaması gerekenleri çok fazla yaptı. hem teknik, hem de davranışsal olarak. teknik olarak da, taktik olarak da gelmeden önce ve geldikten sonra hep eleştirdim, fakat sahadaysa destek olunması gerektiğini de ekledim. futboldan ve futbolcudan anladığımı düşünüyor, hatta aksini iddaa edenler olduğu için şiddetle iddaa ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın