2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 111
    fatih hocanın maç öncesi basın toplantısında eksiklerden dert yanmak yerine, sahaya çıkacak olan oyuncularına güven aşılayacağı maç olacaktır. zaten bu tarz durumların arkasına saklandığını pek görmeyiz hocanın.

    benim beklentim geçen sezon deplasmanda oynadığımız fenerbahçe maçı* gibi bir hazırlıkla takımın sahaya çıkması. geride sağlam durup hızlı çıkışlarla karşı kalede tehlike yaratmak isteyeceğiz. onyekuru, garry ve belhanda bu konuda çok kritik rol oynayacaklar. ayrıca duran toplardan da gol atabileceğimizi düşünüyorum. serdar, maicon ve eğer oynarsa eren bu konuda bize avantaj sağlayacaktır.

    oynadığımız oyun bu deplasman için umut vermiyor. ancak şampiyonlar ligi havası ve eksikler bizi mecburen savunma ağırlıklı oynamaya itiyor. kalenin önüne otobüs çekeceğimizi düşünmüyorum. ama önceliğimiz gol yememek üzerine olacaktır. açıkçası bu şekilde maça çıkmamız halinde ben en az 1 puan alıp geleceğimize inanıyorum. bu 1 puan bize ilk iki yolunu açar. ardından içeride oynayacağımız schalke maçını* kazanmamız halinde ilk 3 maçta toplanan 7 puan ile gruptan çıkmamız için sadece 1 galibiyet daha almamız yeterli hale gelecektir. rakiplerin durumuna göre daha azı bile olabilir.

    gruptaki takımların denk olması alınacak her puanı daha da kıymetli yapıyor. deplasmanda yenemiyorsan yenilme diyerek en az 1 puan ile dönmeliyiz bu maçtan. aklımızla oynar ve sakin kalırsak tüm olumsuzluklara rağmen bunu başarabiliriz.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın