2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 108
    3 ekim 2018 porto galatasaray maçı ile birlikte deplasmanda oynayacağımız maçlar içinde ilk defa favori olarak çıkmayacak olmamız, takımı bir nebze rahatlatabilir. aksi takdirde deplasman oyunumuzdan kaynaklı çok ümitli olduğum bir maç değil.

    bence maçla ilgili en önemli anahtar skor olarak geriye düşmemek. mümkün olduğunca 0 - 0 skorunu korumamız yoksa yiyeceğimiz bir gol dağılmamıza sebep olabilir. beraberlik bizi hem oyunda tutar hemde maç ilerledikçe porto' yu baskı altına alır.

    maç ile ilgili öngörüm bekleyip, hızlı oyuncularımız ile vurmak olacaktır. zaten eren' in yokluğunda oynayabileceğimiz başka da bir oyun yok. ileride henry ve garry' nin süratinden faydalanmak istiyorsak. topu mümkün olduğunca yere indirerek oynamalıyız. yoksa ileriye yüksek vuracağımız her top kalemize baskı olarak dönme ihtimali çok yüksek.

    defans ikilisi maicon - serdar olacaktır. daha çok gömülü kalacakları için maicon özelinde iyi bir maç çıkaracağını düşünüyorum. maicon' nun konsantrasyon sorunu yaşamayacağını ümit ederek söylüyorum. önlerinde donk - fernando ikilisi ile dörtlü bir duvar kurup biraz "çanakkale geçilmez" oynayacağız.

    önlerinde belhanda - feghouli(sinan) - henry ve garry olacaktır.artık emre' nin olmamasıyla hem bu maç özelinde hem lig özelinde belhanda ve feghouli' nin iyi oyunlarına çok ihtiyacımız olacak. umarım saç baş yoldurtmazlar.

    takımımız beraberliğe oynayamıyor, şampiyonlar liginde beraberlik demek 900 bin euro demek, gruptan çıkmak için çok önemli bir adım demek. hem maddi hem manevi açıdan çok önemli bir maç olacak. umarım şans bizden yana olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın