2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 103
    ağırlıklı olarak "karamsar" düşüncelerin öne çıktığı, şampiyonlar ligindeki 2. maçımız.

    renktaşlarım, kulübede fatih terim' in olduğu ve tam konsantrasyonla çıktığımız, maç içerisinde gerek kontrollü gerekse çılgınlar gibi press yaptığımız maçları hatırlamanızı öneririm. 2017-2018 sezonunda bizi şampiyonluğa götüren maçları hatırlayın, özellikle içerde başakşehir ve deplasmandaki fener maçlarında pozisyon dahi vermediğimizi akıllarınıza getirin.

    2017-2018 sezonunda serdar, maicon, donk ve fernando tandeminde (geçen sezonun ikinci yarısı) ne kadar az pozisyon verdiğimizi hepimiz biliyoruz. kadromuz, yine aynı. geçen seneki kadrodan bir farkımız var mı? eksimiz gomis, artımız onyekuru. pek tabi gomis ile onyekuru bir değil fakat deplasman maçında bu durumu artıya çevirmemiz kuvvetle muhtemel.

    maçın sonucunu tamamen günlük performanslar belirleyecektir. fernando ve maicon iyi gününde olursa 1 puanı garanti olarak görüyorum. takımın geri kalanının form durumu gayet iyi.

    üzerimizdeki karamsar havayı dağıtıp, tüm eksiklere rağmen takımımızdan galibiyet bekleme vaktidir. unutmayın bu takımın hayallerinin yanında, 03.10.2018 tarihinde oynanacak porto maçı, deplasmanda oynayacağımız kasımpaşa ayarındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın