• 223
    ntvspor'da denk gelirdi bazen bu adam, hep hararetli hararetli bir şeyler anlatırdı bilirkişi edasıyla. mesela söylediği ve sanırım kendisine çok havalı gelen şeyleri tekrar tekrar söylerdi. yani ben o sohbetin ortasında 1-2 dakikalığına denk geldiğim anlarda dahi bunu sık sık görürdüm. mesela:

    ''abi adam girmiş odaya 'böyle böyle' demiş. bak, girmiş odaya 'böyle böyle' demiş. sana diyorum ki girmiş odaya 'böyle böyle' demiş.''

    zaten tuhaf bir ses tonu var, bir de böyle bilirkişi edasıyla konuşuyor. yanına da mehmet ayan'ı koymuşlardı lan kadroya bak hahahaha.

    her neyse bu eleman dün çok büyük bir rezilliğe imza atmış:
    https://eksisozluk.com/...i--5801137?a=popular

    umarım bu haber iyice yayılır da tüm ülkeye rezil olur. bir daha da böyle ''ben her şeyi çok iyi biliyorum.'' tavrında olmaz kendisi. bu arada herif videoda da tamamen kolpa bir şeyi dünyanın en somut gerçeği gibi anlatıyor. ayrıca dün sözlükte yazılmıştı, emre bol isimli soytarı 23 yaşındaki umar için ''30 yaşının üstünde'' demiş. hakikaten boşuna demiyoruz şu sözlükteki çoğu yazar ekrana çıkan şarlatanlardan yüz kat fazla futbol bilgisine sahiptir diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın