resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 123
    bu yaşar kemal uğurlu meymenetsiz ve art niyetli. fenerbahçeli mi beşiktaşlı mı bilmiyorum ama bildiğim tek şey hakemlikten anlamadığı. bunun derhal ikinci kategoriye gönderilmesi gerek.

    29 eylül 2018 beşiktaş kayserispor maçında, gökhan ve lens’in kırmızı kartını var’a rağmen atlamış, beşiktaş’ın ikinci golü öncesinde gökhan gönül’ün açık elle oynamasını var’da izlemesine rağmen verememiştir.

    gökhan gönül’ün umut’u tutması bazılarına göre sarı kart ama bana göre kırmızı kart. çünkü topa hakim olamadığı için sarı kart deniyor ama topun yönü ve hızı dikkate alındığında çok net (bariz) gol şansının varlığı tartışmasızdır. bu durumda kart da kırmızıdır. bunu türkiye’de vermeyebilirler ama avrupa’da gözünün yaşına bakmazlar.

    quaresma’nın ikinci golü öncesinde gökhan gönül çok net karşıdan gelecek topu kesmek için kolunu açıyor ve vücudunu genişletiyor. top da önce koluna sonra bacağına çarpıp önüne düşüyor ardından da gol geliyor. (erman toroğlu bu pozisyonu aspor’da izletiyor ve topun önce gökhan gönül’ün bacağına sonra koluna çarptığını söylüyor. yani adamın zekasını geçtik gözleri de görmüyor)

    lens’in hareketini tartışmaya bile gerek yok tereddütsüz kırmızı. yani bu yaşar kemal uğurlu hem ıq’suz hem de kör. çünkü var’a rağmen dopru karar veremiyor. o zaman neden süper ligde hakemlik yapıyor ki.

    bugün hatalı kararların tamamı beşiktaş’ın lehine verildiğinden bunları yazmadım. gün gelir beşiktaş bunların hesabını verir. ancak böyle kararlar diğer hakemlerin de şirazesini bozuyor ve işi çığrından çıkarıyor. sadece bu nedenle yazdım ve tekrar ediyorum, yaşar kemal uğurlu derhal alt kategoriye düşürülmelidir. hataları bunlarla sınırlı değil çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın