2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 84
    03 ekim 2018 porto galatasaray maçının en önemli bölgeleri onların sol kanadı bizim ise sağ kanadımız. yani birbirini karşılayacak kanatlar, porto' nun sol kanadı çok etkili. biz ise onları durdurmak için mi? yoksa kendi oyunumuzu oynamak için mi? mücadele edeceğiz. en kritik hamle burada olacak, hoca mariano ve linnes' i önlü arkalı tercih edecek mi? merak ediyorum.

    en uçta onyekuru olursa problem yaşar diye tahmin ediyorum. atılan her yüksek topu savunmacılar alıp kalemize akın olarak geri döner. savunmamızın dinlenememesine sebep verir. bu da yoğun baskı yememize sebep verebilir. onyekuru' nun varlığı kontra oyunlarında çok önemli ama skor olarak geriye düştüğümüz an çok faydası olmayabilir.

    savunma merkezi geride kurulacak, maicon serdar ikilisinin önünde donk fernando ikilisi ile bekleyip, belhanda ve garry ile hızlı çıkıp vurmamız gereken maçtır. fernando' nun oynayacağı veya oynayamayacağı oyun bizim için maçın anahtarı olacak. ancak skor olarak geriye düşmememiz çok önemli, maçın içinde kalmamız için birinci koşuldur.

    ileride eren gibi hava toplarında nispeten etkili, rakibi bozabilecek bir oyuncu yokken. topun kıymetini bilerek oynamak çok önemli olacaktır. maçta çok az pozisyon yakalamamız olası bunları maksimum şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.

    şampiyonlar ligi artan kurla birlikte benim gözümde en temelde para oldu. alınacak beraberlik ile 900 bin avro, kura vurdun mu 6.3 milyon tl yani yaklaşık ligde alacağın üç galibiyete denk.

    maçta şansa ihtiyacımız olacak, deplasman oyunlarımız nedeniyle çok ümidim yok. puan alabilirsek gruptan çıkma yönünde çok önemli bir adım atmış olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın