2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 83
    bu maca uygun taktik ve oyun plani kurgulamaya calisiyorum ama isin icinden cikilmiyor. terim’e allah kolaylik versin. elimizde ”terim presi” yapan ne hakan sukur var, ne elmander, ne de engin baytar. varsa yoksa bir deli belhanda var o da tek basina yetmiyor. yanina ndiaye lazim.

    kapaninca ve dar alanda daha iyi oynayan bir maicon ile savasan serdar’i dusununce kapanip kontra oynamak en iyisi diye icimden gecirmiyor degilim. sag bek kesinlikle linnes olmali. sol zaten malum her iki oyunu da iyi oynayan japon’umuz var.

    ortaya hava toplarini toplayan ve kapandigimizda yuksek toplari iyi cikaran donk koyulmali ama onun da beli dönmuyor. porto’nun ver-kaclari cok tehlikeli. yine keza fernando da ayni sekilde hizli oyunda rakip tarafindan cabuk ekarte edilebiliyor. donk’u liberoya cekip önune belhanda ve fernando ikilisi konulabilir. ileride top tutabilmemiz icin ayagi duzgun oyuncu gerek. eren indirmeli, feghouli toplamali ve cok hizli bir bicimde ataga kalkmaliyiz. ndiaye yine burada lazimdi bize.

    uruguay
    norvec - bursa - brezilya - japonya
    hollanda
    cezayir - brezilya - fas - yesil burun adalari
    rize

    bu kadroyla gol atmamiz cok zor ama yenilmemek de bir secenek. sonucta burasi sampiyonlar ligi, kendi evinde mutlaka kazan deplasmada da yenilmeye calis sistemi gecerli.

    edit: eren’in yoklugu kesinlesti. oraya o zaman fizigi nispeten guclu olan rize (sinan) gelmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın