resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1612
    dursun aydın özbek için bir şey açıklamıştı. tam dilim dönmeyecek ama gece saat belli bu saatte de alkolsüz olduğum çok görülmemiştir (bkz: teoman) neyse...

    demişti ki kulüple ilgili bir anlaşma veya sözleşme yapmış ama bu sözleşmenin bedelini kulübe ödetmiş. açıklayamıyorum işte şu an beynimde tam olarak yok ama şöyle anlatayım.

    diyelim ki ben seninle bir anlaşma yapıyorum diyorum ki sana şu kadar para veriyorum şu zamanda öde gibi bunu da noter huzurunda yapıyorum, burada bir sorun yok. ama noter masrafını da sana ödetiyorum. bu olmaz bence olmamalı. yani sen zaten hayır işi gibi bir şey yapıyosun ki borç vermek hayır işi anlamına gelmez tam olarak. şahsa borç veriyor olsan anlıcam da taraf,taraftar olduğun kulüpse bence olmamalı.

    ben galatasaraylıyım diye forma alıyorsam yenince seviniyor yenilince üzülüyorsam bence bu olmamalıydı. işte bunun gibi adamlar müstehak liseye ama mustafa cengiz bizim için fazla adam bir kere şeffaf şeffaf olması bile fazla. tabi bazılarının işine gelmiyor :) kim onlar herkes biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın