2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 80
    yapacağı etkili ortalar ve kullanacağı serbest vuruşlar ile alex nicolao telles'i durdurmanın, saçma sapan yerlerde gereksiz faul yapmamanın çok önemli olduğu maç.

    kadro olarak ise geride sağlam duracak ve çok fazla ileriye çıkmayacak ama ön cephede ise hızları ile üzerimize akın akın gelecek olan porto'yu resmen tarumar edecek oyuncuların oynaması elzem.

    linnes'in mutlaka oynaması gerekiyor bu maçta, ancak şahsi değerlendirmem linnes'in defanstan ziyade hücumda çok daha verimli ve etkili olacağı yönünde, linnes'in enerjisi ve hücum gücü ayrıyeten de bir savunmacı olmanın verdiği savunma bilgisiyle savunmada çok da iyi olmayan telles'i tarumar etmesi için sağ önde kullanmamız çok önemli. mariano kendi bölgesinde soğukkanlı oyununa devam etmesi lazım. sağ kanat bizim için çok önemli olacak, linnes+mariano ile hücum gücümüzden kaybetmediğimiz gibi savunmada da ekstra verim sağlayabiliriz. sol taraf ise bilindiği gibi. dinlenmiş, ateş gibi olmuş bir nagatomo+rodrigues orayı da devralacaktır.

    şimdi bu kadar hızlı ve etkili kanatlar kurduktan sonra forvet mevkisi çok önemli. normalde eren'le oynanır, akhisar karşısında da gördük onyekuru etkisiz kaldı. ancak bu maçın dinamikleri çok farklı, porto'nun daha baskın bir oyun oynayacağı aşikar, kendi evinde oynamanın ve beraberlikle başlamış bir takım için özellikle kendi evinde oynamalarından dolayı galibiyeti çok isteyip, arzulayacaklar ama ilerde santrforda da hızlı bir onyekuru ile ön üçlüde fişek gibi rodrigues-onyekuru-linnes voltranını tamamlamış olacağız.

    orta saha imkansızlıklar gereği zaten mecburen belhanda+fernando gerilerinde donk şeklinde olacak.

    konuşulmayan tek bölgemiz ise stoper. burada da biraz gömülü bir oyun oynayacağımız için ve duran top organizasyonu olsun, orta olsun rakip etkinliğini minimuma çekmek adına en doğru ikili serdar+maicon oluyor.

    kaleyi konuşmaya gerek yok; muslera.

    bize puan veyahut puanlar getirecek tek 11 budur. hele de böyle kısıtlı imkanlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın