2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 71
    03 ekim 2018 porto galatasaray maçı ile ilgili çok ümitliyim dersem açıkçası yalan olur. çünkü takımımız deplasmanda yokları oynuyor ve ne zaman ilk golü yese dağılıyor. bu maç ile ilgili ne yapıp edip skor olarak geri düşmememiz lazım.

    porto' nun en etkili bölgesi sol koridor yani yacine brahimi - alex telles ikilisi, fatih hoca bu oyuncuların karşısında ofansif mi oyuncular kullanacak? yoksa defansif mi? sanırım maçın kilidi burada çözülecek. mariano - linnes ikilisi önlü arkalı olabilir. beşiktaş'ın adriano' yu kullandığı gibi bizde mariano' yu kullanabiliriz. oyun zekasına, soğukkanlılığına ve pas kabiliyetine ihtiyacımız var. ancak bu ikili defansif kalıp, porto' nun o kanattan daha çok hücum yapmasına da sebep olabilir.

    sağ taraf için diğer bir alternatif garry(henry solda) - linnes olabilir. bu tercih ile oldukça hızlı çıkabilir ve porto' nun etkili bekleri telles ile maxi perreira' yı oyuna sokma konusunda problem yaşatırız. hücuma çıktıkları her an da dönüşte sorun yaşama ihtimalleri kuvvetli duruyor. bu tercih mantıklı duruyor ancak kesinlikle emre sağda denenmemelidir.

    defans ikilisi maicon - serdar, önlerinde donk- fernando yapıp dörtlü bir duvar inşa etmeye çalışacağız. oyun merkezini geriye çekip, çok açık alan vermeden oynamaya çalışacağımız için maicon' özelinde iyi bir maç performansı bekliyorum. maicon sahada olduğu her maçta etrafını kalabalık tutmakta fayda var. şampiyonlar ligi olduğu için konsantrasyonu da en üst seviyede olacaktır.

    ilk on bir tahminim ise

    -------------------muslera------------------
    linnes - maicon - serdar- nagatomo
    ------------donk ---- fernando-----------
    henry ---------- belhanda ---------- garry
    ------------------- eren -----------------------

    not: fatih hoca sağda emre' yi oynatır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın