• 32346
    "maçı iki yarı halinde değerlendirecek olursak, ilk dakikada öne geçebilirdik. iyi başladık, topumuz direkten döndü. ilk yarı daha isabetli pas yaparak, ikinci yarı daha hızlı bir oyun oynadık. bugün son vuruşta becerili değildik. bazı vuruşlar çok kolaydı. önemli olan tabii ki 3 puan. bunun yanında sabırla, kabullenmeden gol için sürekli atak yapmalıyız. rakibe yüzde yüz gol pozisyonu vermedik."

    "emre'nin durumu yarın sabah belli olacak. bugün bu haliyle mr çektirmek istemedi doktorlar. porto karşısındaki durumu yarın belli olacak. maalesef ndiaye porto karşısında cezalı olduğu için yok. bizim için çok önemli bir eksik olacak."

    "bizim gibi takımların en önemli kırılma noktası goldür. gol atamadığınız zaman dengeler ortada oluyor ve istediğinizi tam olarak sergileyemiyorsunuz. ikinci yarı hücum bölgesindeki pas isabet sayımız arttı ve bu da bize olumlu etki de bulundu. rakip kaleye baya bir şut gönderdik. 12 veya 13 tane. riskli bölümde değil de daha erken atabileceğimiz bir gol bizi daha çok rahatlatırdı.

    "lig bence çok güzel gidiyor. herkes herkesi yenebilir, herkes herkesten puan alabilir. bunu yaşadık da. bu zevkli bir şey. bugün sabırla, telaş yapmadan gole kadar olan bölümde oyun disiplininden kopmadık. bu, bizim için iyi bir şey. cuma gününden 3 puan almanın tadı çok güzel gerçekten."

    "rodrigues'in penaltı pozisyonuyla ilgili bize söylenen şey pozisyon penaltı. oyun oynanırken hakem ikaz edildi ve var'a gidildi, penaltı kararı çıkmadı. bize göre penaltı, onlara göre değil. bir şey diyemeyeceğim."

    "bu sorunun muhattabı ben değilim. ayrıca filmi çok beğendim. alınmamanın üzüntüsü içindeyim. o turnuvayı alamadığımız için üzgünüm. milletimiz bunu hak ediyor. bunu tekrardan irdelemeliyiz. gerek siyasi, gerek politik, gerek sportif olarak. şu anda almanya'dan tesis, saha gibi konularda geri durumdayız. yapabilir miydik? tabii ki yapardık. ilk önce almanya'yı tebrik etmek lazım. yüzleşmeyi doğru yapmamız lazım. saklamadan, kaçınmadan doğru bir şekilde yapmak gerek. 'bunda eksiğiz, şunu yapmalıyız' demeliyiz. 'nasıl bize vermezler' diye konuşmaya giriyoruz. bu yarışma kimle olursa olsun kazanır mıyız acaba diye düşünmüyoruz. şehirlerimizin hazırlığından, tesislerden, sahalardan, zeminlerden tam olarak emin olmalıyız. kendi içimizde sorgulamalıyız."

    "bütün oyuncularım hazır olmasını istiyorum. geniş bir kadromuz yok. herkesi hazır tutarsak, hiç olmazsa bazı mevkilerde olacak sıkıntıları böyle aşabiliriz. ancak galatasaray kaybetmişse, bu eleştirilmelidir. oyuncu bazında eleştirmek bana mantıklı gelmiyor. 'bu niye yok, bu niye var' sorusunu bana basın nasıl söyler, tribündeki taraftar gibi. onun oynayıp, oynamamasının bir izahı, sebebi vardır. bizim hiç kimseyi kenara koyacak durumumuz yok. herkesi kazanmalıyız. eren'den sonra ne yapabilirim diye deniyorum merkezde. eren olmayınca o mevkiye bir şey yapmak zorundayız. bunu görmeden bilemem. bizim koyduğumuz arkadaşlar daha önce de oynamışlar orada. henry'i koymayayım, maicon'u koyayım o zaman santrfora. şimdi haber aldım eren'in adalesinde sıkıntı var. ben de isterdim orada jesus, firmino olsun, onları koyayım. eğer oyun bazında bir sıkıntı varsa maç sonrası her kritiğe saygımız var."

    "feghouli, 3-4 haftadır oynamadığı için birkaç sıkıntı yaşamış olabilir. onun zorlandığını gördüğüm için oyundan aldım. korumaya aldım feghouli'yi. bugünkü performansından memnunum. gol vuruşlarında maalesef kolay olanları yapamadık. biz son 5 penaltıdan 4'ünü kaçırmışız. garry, akhisar maçında kaçırdığının suçluluk duygusunu yaşıyor herhalde hemen gol atmaya çalışıyor. ama biz penaltı kaçırmaya alışmışız, garry'i suçlamıyoruz."

    "istikrarı sağlamamız lazım. oyundan kopukluklar yaşıyoruz. olağanüstü güzel bir maçtan sonra olağanüstü kötü bir skor aldık geçen hafta. en üzüldüğüm nokta bu olmuştu. aldık başımızı gidiyoruz derken, istikrarsız bir sonuç. bizim takımımız bunu yakalamalı, bunu yapacağız."

    "ömer bayram'ı, nagatomo'yu dinlendirmek için oynattım ama gösterdi ki bizim iyi bir oyuncumuz olacak. helal olsun ömer'e çok memnunum. ilk maçı olmasına rağmen 40 yıllık galatasaraylı gibi oynadı bugün. gelişeceğini düşünüyorum. duruma göre nagatomo'yu sağ, ömer'i solda da oynatabiliriz. yuto da öyle bir oyuncu ki dinlendiriyorsun, tek başına çalışıyor antrenmanda. çok çalışkan."

    "bugün en iyilerden biri de seyircimizdi. kendilerine çok teşekkür ediyorum. aynı zamanda da alpaslan dikmen kardeşime de allah'tan rahmet diliyorum tekrar."

    "bir galatasaray taraftarı da maç içerisinde kalp krizi geçirmiş. allah rahmet eylesin."

    fatih terim

    (bkz: 28 eylül 2018 galatasaray bb erzurumspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın