resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2046
    aslında sapıtmayan oyuncu. hep böyleydi.

    bu adam bu beyler. bir anda lionel messi olup bir anda aydın yılmaz olmuyor. belli başlı artıları var ve belli başlı eksileri var. artıları, bir anda hızlanabiliyor, ulaşabildiği hızı da iyi ve iyi de form tuttu. pozisyona da giriyor; öyle veya böyle. ancak klasik bu tip kanatlar gibi kafasız. oyun zekası düşük. nerede ne yapması gerektiğini çözemiyor. pas al veri çok da yok maalesef bu sebeple. yine de bir sinan gümüş kadar kötü değil * haliyle gününde olursa vay be dedirtir. istediklerini yapamazsa sıkıntı büyük.

    bu nedenlerle diyorum ki zaten henry onyekuru > sinan + garry. henry bugün * oynadığı kısa zamanda bile arkadaşlarını pozisyona soktu. millet değerlendiremedi o ayrı ama en azından nerede ne yapması gerektiğini biliyor *

    yine bu nedenle diyorum ki bir kanadımız garry gibi gole yakın ama oyuna etkisi az olan oyuncu olacaksa ki bence olmalı diğer kanat da oyuna çok etkisi olan biri olmalı ki takım oyunu saçmalamasın. yani garry + sinan, sinan + onyekuru, garry + onyekuru kanatları yerine sofiane feghouli / emre akbaba + garry tarzı kanat kombinasyonlarıyla bir kanadımız gole yakın olurken diğeri de gole çok yakın olmasa da oynatan tarzda bir kanat olmalı. ikisini bir arada yapan kanadı bulup türkiye'ye getirip galatasaray'da oynatma şansımız olmadığına göre bu şekilde bir ayar çekilebilir.

    garry ikili kanat kontenjanına ilk yazacağım isim olur yine de. gömmeye de gerek yok *
App Store'dan indirin Google Play'den alın