resim
Atalay Babacan
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 112
    tekrar belirtmekte fayda var ki, daha 7 8 yaşlarındayken kendinden yaşça büyük abileriyle* boy ölçüşen hatta ve hatta içlerinden geçen bi çocuk atalay. fiziki yetersizliğinden daha önemlisi özgüvensiz , ve yetersiz de olsa fizik gücünü nasıl kullanacağını bilmiyor bu çocuk bence.
    yoksa bir yıl öncesine kadar altyapının en parlak oyuncusu kendisi olarak gözüküyordu. sakatlık durumu ve psikolojisinden çıkıp bir an önce a takıma kendisini atmalı. eminim fatih hoca da kendisini dört gözle bekliyor.

    şahsen, emre çolak'ı galatasaray'da oynarken çubuklu tosundan sonra en yetenekli aktif türk orta saha oyuncusu olduğuna inanıyordum. yetenek olarak bence o seviyelerde olmasına karşın ağzımızda kekremsi bir tat bırakarak gitmişti emre çolak.

    atalay'ı onun da üstünde bir yetenek olarak görüyorum ama umarım beyblade reyiz kadar mentalite eksikliği yaşamaz ve yeni
    bir yıldız kazanırız.

    bu devirde kendisinin tam potansiyeline ulaşmış halini 50 milyon €'dan aşağı bulamayız. umarım wonderkid sıfatını geride bırakarak cengiz ünder abisinin*hedeflediği ve olma yolunda emin adımlarla ilerlediği gibi avrupa'nın baş altı yıldız oyuncularından birisi haline gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın