• 19
    dünkü sinirimiz, hayal kırıklığımız geçtiğine göre artık daha makul, daha mantıklı yaklaşabiliriz olaya diye düşünüyorum.

    öncelikle hala ve hala bu defa bizi seçmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. bunun demokrasiyle, ekonomiyle falan ilgisi yok. kaç defadır bu işlere talip oluyoruz ve her seferinde elimiz boş dönüyoruz. sen türkiye'yi sadece akp'den ibaret görüp bu ülkeye bu şansı vermezsen "biz türkleri seviyoruz aslında" lafı yalan gelir insanlara. bu defa statlar, tesisler anlamında da fena değildik. bu sefer bir şansı hak ediyorduk.

    gelelim bizim ülkemizin alamama sebeplerine.

    işin siyasi boyutları hepimizin malumu. o hanemizde eksi olarak zaten duruyordu.

    sonrasında tanıtım filmimize bakalım. tanıtım filmimiz o kadar anlamsız o kadar saçmaydı ki adamlar vermemekte haklı dedirtiyor bazen.

    ya kardeşim çok değil yakın zamanda sen ülkede ampute milli takımının final maçına 40 bin kişi getirdin. bunu vurgulasana. avrupa maçlarında yapılan koreografilerden, desibel rekorlarından bahsetsene. ülkedeki futbol cuşkusunu göstersene.

    antrenmanda stat atmosferi yaratmış kulübün var onlardan yararlansana.

    dini özgürlükler konusunda insanların akıllarındaki fikirleri kıracak şekilde ermeni patrikliğinin desteğini, yahudi toplumun desteğini falan göstersene.

    turistik olarak eskişehir'i tanıtsana mesela venedik misali ya da bursa'nın osmanlısını, trabzon'un sümelasını, antep'in tarihsel konumunu hatta ve hatta antep'in 1.5 saat uzağındaki dünyanın en eski yeri olan göbeklitepe'ye uzaklığını vurgulasana.

    konya'nın mevlanasını anlatsana. ne olursan ol yine de gel sözüyle bitirsene videonu nusret'in tuzu yerine.

    edit: şunu koymak istedim.

    mesela bu şiiri kullan arka planda

    https://www.youtube.com/watch?v=X6-xy-z-8b4
App Store'dan indirin Google Play'den alın