resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1586
    bu adamı eleştiren tayfa hepsi transfer konusunda eleştiriyor. başka var mı? varsa da ben göremedim ondan soruyorum. alayı da sosyal medya ergeni iki üç like almak için kendi dedelerinı, babalarını bile mizah konusu yapanlar.

    tam istediğiniz başkan fatih terim ile uyumlu çalışan başkan değil miydi? yıllarca her kötü sonuç sonrası aysal ile terim resmini paylaşıp tartıştığınız güne koyayim demediniz mi? hiyarın biri de paylaşıyor 2006da para yokken 5 tane forvetimiz vardı diye. o forvetleri hepsi zaten bir önceki sezondan vardı ilic dışında. ayrıca o sene sattığın kadar al mevzusu yoktu. bir başka konu ise takımın komple forvetten oluşsa nolur oyunculara aylarca para odeyemedin. ya bunlar alayi 2006 yılında 6 yaşında falandı herhalde böyle aptal aptal argumanlarla adama vuruyorlar. geçmiş bu dönemin şartlarıyla degerlendirilmez.

    ben de istiyorum forvetimiz olsun jardel, drogba gibi ama orta saha ve sol bek konusunda nokta atışı yapan yönetim ve teknik ekip forvet konusunda yapamayacak mi? alamiyoruz cunku para yok. diyeceksibiz ki emre akbaba'ya vereceginize forvet alırdınız diye. e tamam da b sefer de emre'yi kaptirdigimiz için yonetime yine sallayacaktiniz. iki yüzlülük yapacaktınız. forvet konusunda endise etmeye gerek yok bekleyin 4 aya avuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın