resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3788
    mevzu kendisini satmak değil, kendisinin muadili bir oyuncuyu alamamak olan oyuncu. ben bütün yaz boyunca gitmesine karşıydım. bununla alakalı belki 5-6 tane entry girmişimdir. bunun sebebi de gomis'in muadillerinin çok pahalı olması. futbol piyasasının gereksiz artması. özellikle forvet oyuncuları için. yani uzun vadede gomis'ten kazandığımız parayı şampiyonluk kaçırarak ya da şampiyonlar liginde bir galibiyet kaçırarak kaybedebiliriz.muhtemelen de öyle olacak. 2017-2018 sezonunda gomis'in yerine eren oynayınca iki oyuncu arasındaki farkı, takımın pozisyona girme ve bitirme yüzdeleri aralarındaki farkı görüyorduk. şuan eren oynamadığı zaman onu arıyoruz.

    şuan ligin en iyi santraforu slimani. bizim 2017-2018 sezonunda içerde oynadığımız beşiktaş maçı'na ve fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonunda içerde oynadığı beşiktaş maçına bakarsak gomis slimani'den daha iyi bir oyuncu. sene başı şımarıklığımızdan dolayı slimani için mitroglu için gomis'i sırtında hava alanına götürenler vardı.

    sene sonu mutlu sona ulaşamazsak en büyük sebebi bu kara oğlanı göndermemiz olacak. rakiplerimizin zayıfladığı dönemde 6 milyon için kendisini satmak ve yerini dolduramamak büyük hata.

    gomis gitmeden oyun düzenimize uymuyor, hızlı oyuncularla oynamamız gereken diyenler de şimdi erensiz olmaz diyor. aklıma milli takıma hakan şükür'ü almayın ersan martin'i oynatan ersun yanal geldi.

    bir de gomis gitmeseydi o kadar gol atamazdı diyenler var. kariyeri boyunca sakatlık sorunu yaşamamış, son yıllarda hep çift haneli gol sayılarına ulaşmış bir oyuncu, 1 senede yeteneklerini çaldırmadıysa yine en az 20 gol atardı.

    yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın