• 93
    size de oluyor mu bilmiyorum ama benim next next diye diye 25. haftaya gelesim var :(

    öyle bir sezon ki kazanan nefes alacak ve diğerlerini ateşe atacak.

    biz kazanırsak şampiyonluk sayımızı 22 yapıyoruz ve tarihte ilk kez fenerbahçe ile farkı 3'e çıkarıyoruz ki, aynı zamanda şampiyonlar ligi'ne de direkt katılım demek bu. her ne kadar ffp olsa da eldeki iyi oyuncuları okutabilmek için iyi bir ortamın sağlanması ve uefa gelirlerinin gelecek olması ile maddi olarak oldukça rahat bir nefes almamızı sağlayacak bir durum.

    yeni bir seri ve dominasyon için en uygun şartların yerine gelmesi demek. fener'in 600 milyon euroya yakın borcu varken, beşiktaş'ın da yaşlanan kadrosu ve borçları ile daha da derinleşen kötü mali yapısı ile çarkı çevirmesi çok zor.

    bu sebeple biz şampiyon olursak bir yabancı oyuncu sayısı düzenlemesi çok olası. buna karşılık da 2000 jenerasyonu kozumuz var gibi duruyor. terim'in milli takım havuzundaki isimlere hakimiyeti ile de önümüz açılabilir.

    her seçenek, doğru bir yönetim anlayışı ile bizi öne çıkarabilir.

    bu sebeple bu sezon çok kritik.

    taraftar olarak 21. şampiyonluktaki desteği ve sinerjiyi bu sezona da yayarsak, mutlu sonla bitirmememiz için bir neden yok. rakiplerimizin durumu ortada. az hata yapan şampiyon olacak.

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın