resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3773
    33 yaşını doldurmuş, 34'ünden gün alan bir oyuncu değil 30 gol, ağzıyla kuş tutsa bile 20 milyon etmez türkiye'de. belki beckham gibi bir oyuncu olsa ve real madrid'den, manchester united'dan bir yere gitse edebilir, bilmiyorum. ama burda etmez.

    finansal hilelerle, el altından para verip yüksek bonservis bedeli göstermeyle de olabilir. ancak orada da suni bir rakam ortaya çıkıyor işte.

    gomis gidebileceği en yüksek paraya gitti, inanın buna. belki 1-2 milyon euro daha fazla olabilirdi, ama maksimum bu. onda da zaten alacaklarının bir kısmını bıraktığı söyleniyor. 6 milyon euro üzerine bu rakam da eklenirse o da tamamlanıyor zaten.

    harika bir sezon geçirdik, gol kralı oldu, rekor kırdı, şampiyonluk kupası kaldırdı ve çok iyi hatıralarla gitti. eminim ki kalsaydı bile geçen sezonki performansını aratacaktı, tıpkı geçen sezon transfer olan diğer futbolcular gibi.

    gomis'in transferinde bir problem yok. yerine gelen (daha doğrusu gelemeyen) transferlerde sıkıntı var. eğer modeste bir şekilde kadroya dahil olsaydı ve 3-4 gole katkıda bulunsaydı aklımıza bile gelmeyecekti bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın