• 55
    24 eylül 18 akşamında alıp oynadığım oyun.

    öncelikle the journey'den başladım. alex hunter, williams ve kız kardeşi'nin olmak üzere üç ayrı story oynayabiliyorsunuz. açıkçası ilk iki sene duyduğum heyecanı duyamadım. oyun içerisinde story'den story'ye atlayabiliyorsunuz, bana kalsa sadece alex hunter ile sezonu bitiririm ama o story'de diğer ikisi de geçtiği için diğerini geride bırakmak istemiyorum.
    dolayısıyla çabuk bıraktım bu sefer, ama belki bitiririm daha, bakalım.

    şampiyonlar liginin gelmesiyle kariyer modunu tekrar deneyeyim dedim, stsl'de galatasaray ile başladım. yeni bir zorluk seviyesi eklenmiş. legendary'nin bir üstü var yani artık geçen sene ultimate'de seçebildiğimiz gibi. fakat gel gör ki ilk maçlarımda aldığım sonuçlar şöyle oldu:

    a.gücü 1-2 gs
    gs 2-4 göztepe
    gs 5-1 alanya
    ts 1-1 gs
    gs 5-0 kasımpaşa

    yani gördüğünüz gibi maçlar bol gollü geçiyor. en golcü oyuncularım ise rodrigues, onyekuru ve ndiaye. yani hızlı adamlarla çok rahat bir şekilde defansı ekarte edip kaleye şut çekebildiğimden bu üç oyuncu ön plana çıkıyor.

    son 3 sene bpl-kariyeri ve ultimate team oynuyordum. ondan önce stsl-kariyeri yapıyordum. açıkçası 3 senede birşey değişmemiş. hala ligin yarısı 23. maj diye adlandırdıkları statta oynuyor. lan oğlum size demiyoruz ki konya arena, akyazı stadını birebir yapın. ama azcık takip edin bu adamlar 3 senedir 30-40 binlik statta oynuyor. hala koşu bandı olan statları veriyorsunuz oyunda, forma değiştirmekten başka hiç mi ellemiyorsunuz stsl'i anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın