resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16000
    fifa yılın oyuncusu ödülünü modric kazandı dün akşam. yılın oyuncusu ödülünü alması kesinlikle hakkıdır, katılıyorum. ancak real madrid lobisi, bunda %100 etkili olmuştur. 2010 yılında wesley sneijder, aynı kupaları kazanmasına ve modric gibi dünya kupası finali oynamasına rağmen bu ödülü kazanamamıştı. hatta belki de inter'in 2010 yılında kazandığı kupalar daha fazla olabilir. real madrid geçtiğimiz sezon ispanya süper kupası, dünya kulüpler şampiyonası ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandı. 2010 inter'i ise yine aynı şekilde italya süper kupası, dünya şampiyon kulüpler kupası ve şampiyonlar ligi'nin üzerine bir de serie a şampiyonluğu kazanmıştı. hadi oyun olarak bakalım diyeceğim, sneijder de en az modric kadar önemli ve etkili bir oyuncuydu.

    buradan şunu da anlıyoruz, bunca senedir ronaldo ve messi arasında gelip giden ballon d'or ve fifa yılın oyuncusu ödülleri de real madrid ve barcelona oyuncuları olmasından dolayıymış. messi barcelona'da, ronaldo da real madrid'de değil başka bir takımda olsaymış bunca sene bu ödülleri arka arkaya alamazlarmış.

    olan yine bizim portakala oldu. bunu bir hayli geç farketmek de acı oldu. kuşkusuz 2010 yılının resmi olarak olmasa da, birçok otoriteye göre en iyi oyuncusu olan bir futbolcunun bu ülkede, hem de galatasaray forması giymesi de müthiş bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın