• 92
    sezon oncesi, transfer doneminde sabirsizlikla baslamasini bekledigim ancak forvet transferinin yapilmamasi ile ilk moral bozuklugunu yasadigim ardindan haftalar ilerledikce takimimizin ortaya koydugu oyun ile iyice sogudugum sezondur. an itibariyle 6. haftasini gecirdigimiz bugunlerde takimimiz hala sezon oncesi hazirlik maclarinda oynamasi gerektigi gibi oynuyor. takimda ciddi bir sistem sikintisi var. fatih terim hala kafasinda tam olarak ne oynamamiz gerekir oturtamadi. motivasyon konusunda cok buyuk sikintilar var, hani neden icerde iyiyiz de disarda kotuyuz cevabi iste burada yatiyor, taraftarin motive etmesine ihtiyac duyan bir takimimiz var.

    alinan farkli skorlar suan icin goze hos gelebilir, deplasmanda 2 macta alinan toplamda 7-0 lik yenilgiyi bir nebze unutturabilir ancak su gozden kacmamalidir ki aldigimiz farkli galibiyetler oyuncularimizin bireysel performanslari ile geldi ve rakipler galatasarayi cozdukce buna onlem alacaklardir. yani bir takim oyunu oturtmak zorundayiz.

    yanlis olmasin, elestiriyi galatasarayin sampiyon olamayacagini vs dusundugum icin yapmiyorum, aksine sampiyonluga ciddi anlamda kesin gozuyle bakiyorum. ancak sampiyonluga inanmamin nedeni takimimizin iyi olusu degil rakiplerin kotu olusundandir. buna ek olarak da kadromuz, forvet eksigine ragmen, ligin uzerinde bir kaliteye sahip. benim elestirim bu kadronun hakkini veremememiz ve rakibi sindirecek oyunlar oynayamamamiz uzerinedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın