resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2017
    2017'den itibaren takımda yer aldıkça değeri yükselen, kendini geliştiren, en heyecan veren oyuncularımızın başında gelen ve akhisar maçında olası kırılma anında penaltıyı kaçıran oyuncumuz.

    penaltı konusuna biraz değinecek olursak;

    1. öncelikle kendisi iyi bir penaltıcı seçimi değil. ben penaltı atılırken köşeyi doğru tahmin edebiliyorsam kaleci fatih de kolaylıkla edebilir. burak yılmaz'ın bir gün önce kaçırdığı penaltı ile çok benzer bir lakayıtlık vardı vuruşta.

    2. fatih hoca normalde sinan'ın penaltıcı seçildiğini (bence dünkü ilk 11 için emre ya da fernando olmalı), rodri'nin anlık olarak kullanma isteği sonucunda sinan'ın da o'na izin verdiğini söyledi. bir maç önceye lokomotif maçına dönelim. dk. 90+ , 2-0 öndeyiz, penaltı kazanıyoruz, tribünlerde muslera sesleri, galibiyeti garantilediğimiz bu durumda bile sinyor terim muslera'nın kullanmasına izin vermedi ve engelledi. peki dünkü maçta oyunun en kritik anında neden buna müdahale etmedi? dün basın toplantısında maç sonrası gazeteci arkadaşların yerinde olsam ilk soracağım soru bu olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın