resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 284
    ilk oynadigi mac itibariyle * kendisinin hazir olmadigini dusundugum genc futbolcumuz.

    bu gencimizi desteklememiz yanlislari gormememiz gerektigi anlamina mi geliyor? kendisinin oynadigi ilk macta cok fazla hatasi vardi, bu macta da ufak tefek de olas hatalari goruluyor.

    bu seviyede bu kadar hata yapmak ne yazik ki gormezden gerilmesi gereken degil, uyarip duzeltilmesi gereken seyler.

    yuruyedur cocuk, gelecegimizsin, tasaklarin 350000 ton diyerek hic bir fayda saglamadiginiz genc futbolcu.

    derken kendi kalesine gol atti. neyse ki var iptal etti.

    gote got dememiz gerekiyor, kendisi tecrubelensin diye oynatmak cok guzel ancak maclari riske atmak biraz yanlis. 2-0 olan maclarda 60-70'ten sonra oyuna almak daha dogru diye dusunuyorum.

    edit: burada isterse 25 mac kaybettirsin, yine de hep destek tam destek diyenleri not alip bu cocuk 1, bilemedin 2 mac kaybettirdikten sonra okumak cok enteresan oluyor. ayni laflari eden bir cok insani bir cok farkli futbolcuda gordum.

    "olumune destek, 3500 mac da kaybettirse oynatilmali"ci tayfa:
    adim 1: "hep destek tam destek"
    adim 2: bir kac gol yedirir, "canin sagolsun cocuk, yuruyedur. doguran anaya kurban olayim"
    adim 3: gelecegimiz bu cocuk bizim, degerlerimize sahip cikalim!!!11 (bu esnada elestiren veya dogrulari soyleyen herkes ofsayt manyagi yapilir)
    adim 4: bir yada iki mac kaybettirir, "fatih hocayi anlamiyorum neden israr ediyor hazir degil iste!111 hoca cok inatci. hoca irkci yerli kayiriyor, sirf ben yaptim oldu demek icin israrla oynatiyor !!11
    adim 5: cocuk bir gol atar "yuruyedur cocuk, site boyle. sana inanmayanlara goster!!!11"
    adim 6: cocuk onemli bir macta bir hatadan gol yedirir veya mac kaybettirir: "seni topcu yapanin ak. lisans verenin ak. doguranin ak. kadroya alanin ak. sozluge baslik acanin ak."
    adim 7: aradan bir sezon gecer, cocuk onemli bir iki is yapar: "aslanim benim iste bu, bulent korkmaz gibi aslan yurekli"...

    "dogruya dogru, yanlisa yanlis"cilar:
    adim 1: ilk maci: "cok abartmadan destek olmak lazim"
    adim 2: hatali oyun sonrasi: "hazir olmadigi belli, tecrube kazanmasi icin garanti maclarda sonradan oyuna girmeli"
    adim 3: kaybettirdigi mac sonrasi: "cocugun bir sucu yok, hazir olmadigi belli ama zorla oynatilip risk aliniyor, cocugun guevni gidiyor"
    adim 4: "toparladiktan sonra sezon ortasinda: "dedigim gibi, maclarda sonradan sans verilmeli o da artik 2-3 olmus maclarda.
    adim 5: cocuk gol atar, "kendisine guzel bir moral oldu, oyuna sonradan girmeye devam etmeli"
    adim 6: yeni sezonda cocuk daha iyi oynamaya baslar: "aynen boyle zamanla monte edilmeliydi daha en basindan. umarim bu heyecanini kaybetmez."

    hep destek tam destekci tayfadan olmayin. suursuzca destek verip suursuzca soveceginize hepsini zamaninda ve yerinde yapin ki tutarli olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın