• 3317
    kadroyu gençleştirme olayına çok yanlış yerden giren takım. genç futbolcu oynatmak, transfer etmek, yetiştirmek güzel şey fakat bu düşünce fetişizm boyutunda olunca ters tepip zarar veriyor.

    fernandao (hatta ek olarak oynatılmayan soldado) <-> frey
    giuliano <-> benzia
    josef <-> jailson
    neto <-> reyes

    şu isimlerden hangisi gidenlerden daha iyi kumaş. belki benzia ki o da belki. ayew'le slimani bu gruba dahil değil zira ikisi de 28+ topçular.

    kuzenlerimden biri fanatik fenerbahçeli. fenerbahçe yaz transfer döneminde barış'ı, berke'yi, ferdi'yi vs. transfer ettiğinde benim alık kuzenim bu elemanların ilk 11'e dahil olacağını, en azından 2'sinin ilk 11'in düzenli parçalarından olacaklarını sanmıştı, bu konuda da oldukça iddialıydı, "gençleşme böyle olur, öyle yasin'i gönderip muğdat'ı almakla olmaz" buyurmuştu. kaan abicim, sana sesleniyorum!

    http://gss.gs/k1t :(

    takım sporlarında daima geçerli olan yazısız bir kaide vardır; en iyi takım, genç ve tecrübeli oyuncuların harmanlanmış haliyle kurulmuş olan takımdır. takımı gençleştirmek başka, takımı kalitesizleştirmek, yetersizleştirmek başka. fenerbahçe'nin yapmak istediği şey ilkiydi ama yaptığı şey ikincisi oldu.

    bravo beyler, oynayın devam.

    https://youtu.be/rwomRkQ1dqM
App Store'dan indirin Google Play'den alın