• 4107
    birkaç ayda bir periyodik olarak tekrarladıkları "allahım ne günah işledik de şu takımdan yana yüzümüz bir türlü gülmüyor" tribine girmişler yine. bir iki kişi yapsa güler geçerdim ama fener taraftarının çoğu bu psikolojide.

    oğlum sizin günah defterinizi tutan melek malülen emekli oldu lan. sadece son 10 senede ırkçılıktan tut şikeye kadar bulaşmadığınız cürüm kalmadı. günahkarlıkta ışid'le yarışan takım taraftarı kalkmış "bizim günahımız ne" diye soruyor amk, güler misin ağlar mısın?

    kuduz köpek gibi önüne gelene hakaret eden adamı 20 sene başkan yap, adam şike yaparken yakalandı diye maskesini takıp sokağa in, hakemleri satın alırken "kadıköy'de bileğimiz bükülmüyor heh heh" diye keyiflen, sow'u 17 milyon euro'ya okuturken "bizim başkan işini biliyor" de, zenci futbolcuya tribünden muz sallayan adamları koruyup kolla, fırat aydınus ve palabıyık sayesinde anadolu takımlarının hakkını (bjk dahil) hamuduyla götür, medyadaki tetikçilerin sayesinde bunların hiçbirinin gündeme gelmesine müsaade etme,

    ondan sonra bizim günahımız ne diye ağla... senin anan güzel mi kardeş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın