• 3312
    slimani, jailson, benzia, ayew, elif elmas, valbuena gibi iyi ya da kalbur üstü oyuncuları olmasına rağmen elinde çok kötü yerliler olması nedeniyle bir türlü bellerini doğrultamayan takım. hele o bek rotasyonu nedir? hasan ali, şener, ismail, isla ve dirar. akıllara zarar. bu adamların hepsi çalışkan ama yetenek fakiri adamlar. aralarında bir tek isla biraz iş yapabilir ama o da geçen sezondan bu yana hiç ışık vermiyor. stoperlerinin hiç biri takım savunmasını çekip çevirebilecek yetenekte de değil. ortada habire mehmet topal'ı oynatıyorlar. e bu takım nasıl üretecek, nasıl top oynayacak, nasıl savunma yapacak?

    fenerliler cocu'ya kızıyor ama cocu bu adamlarla nasıl gerçek bir futbol oynayabilir. bu kadroyu aykut kocaman'a verin, oynattığı futbolla futboldan soğursunuz ama sonuç alır. cocu böyle bir hoca değil. ayrıca ülkemizde hollandalı bir hocanın başarılı olduğu da görülmemiştir.

    bu sezon yine sampiyonluk yarışında bir şekilde yer alırlar ya da almaları sağlanır. ama bize bu sene yine antu'dan çok malzeme çıkarırlar gibi geliyor.

    en büyük eğlence yine fenerbahçe
App Store'dan indirin Google Play'den alın