resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2877
    günün birinde manchester city'nin kendi altyapısından yetişme, eksikleri olsa da gelecek vadeden belçikalı futbolcusunu kiraladık. stopere koyduk beğendik, yokluktan sağ beke koyduk elinden geleni yaptı bağrımıza bastık sene sonunda da evine uğurladık.

    ertesi sene galatasarayımıza geri gelmek için havaalanlarında sabahladı, futbol aleminin elini eteğini öptüğü josep guardiola salaya sektirdi, tartıştı ve sonunda olaylı bir şekilde sunderland'e gönderildi. bu dönemde city altyapısındaki çocuklara, otobüste galatasaray marşı söylettiği videolarını izledik.

    ertesi sene transferin son günlerinde tekrar kiralayabildik. hızıyla, topu oyuna sokuşuyla çok maçta katkı sağladı. şampiyonluk dansını yaptı, evine geri döndü crip walking reis.

    finansal durumlar ortada; yine kiralarız elbet diyorduk ama zalım lyon bastırdı 7 milyon gaymeyi aldı jasonımızı denayareimizi. oraya gittiğinde "yıllardır lyon'a gelmek istiyordum" dedi ama ne desin adam? biz yemedik sen rahat ol deli oğlan. umarım yollarımız tekrar kesişir.

    değme galatasaraylının yapmayacağı fedakarlıkları yapan güzel insan. o güzel denayerler o güzel atlara binip gitti, demirin tuncuna futbolcunun belhandasına kaldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın