resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13720
    kendisi ile ilgili kafamdaki tek soru işareti aldığı yıllık ücrettir. geçmiş yıllarda gösterdiği muazzam performanstan sonra düşüşe geçmiş, takım kaptanı olarak haftalarca yedekte beklemiş, sonradan oyuna girmiş, bazen hiç girememiş fakat hiçbir zaman galatasaraylı duruşunu bozmamıştır. en azından benim gözlemlediğim bu şekilde.

    kenarda bekleyen birinci kaptan olarak da takımla ilişkisini hep üst düzeyde tutmuştur. nitekim gomis dahi attığı bazı gollerden sonra gidip selçuk'a sarılıyordu. burada son pasta bükücü, pasta yedirici diye aşağılanmasının tek sebebi aldığı yıllık ücrettir. yoksa özellikle 2018-2019 sezonunda sonradan girdiği her maçta takımı rahatlatmakta, güzel işler yapmaktadır. 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçında son dakikada kazandığımız penaltıdan sonra, herhalde en büyük haterları bile seneler sonra en rahat penaltısını izlemişlerdir.

    modern futbolda yeri yok ama bizim gibi profesyonellikten daha çok, yürekten oynayan büyük takımların her zaman arkada kaliteli, karakterli, takımı bütünleştirici oyunculara ihtiyacı olmuştur. fenerbahçe'de alex'ten sonra buna örnek verebileceğiniz bir oyuncu yok. gerek saha içinde gerekse saha dışında ne kadar ruhsuz bir oyun sergiledikleri ortada.

    evet yıllık maliyeti yüksektir, fakat takım kaptanının üzerine bu kadar gidilmesinin kimseye bir şey kazandırmadığı gibi, bu denli aşağılanması da bir o kadar anlamsızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın