resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4674
    uğursuz olduğunu, gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. dahası ne vereceği belli olmayan agresif ve sorunlu bir futbolcu.

    taraftar kendisine nasıl dolmuşsa nefes alsa eleştirilir hale gelmiş. beyler ben 28 yaşındayım. bi avrupa ligi maçı mehmet topal yana ve geri oynayarak %100 pas yüzdesi ile oynamıştı. 96/96 mı neydi. onun dışında bi maçı pas hatası yapmadan bitiren topçu ne gördüm ne duydum. hücumda 2-3 pas hatası yaptı diye bu kadar adam gömülmez.

    öyle her pas hatasına, top kaptırmaya, kaybedilen ikili mücadeleye video yapacaksak diğer topçular da belhanda'dan aşağı kalmazlar emin olun. her oyuncu maç içinde yapıyor aynı hataları, aynı sakarlıkları. mevzu tahammül ile alakalı. linnes yapınca olsun aslanım helal olsun diyorsun, hatta belki diğer arkadaşlarına suç arıyorsun yanına gelmediler diye belhanda olunca ise direkt yardırmalar başlıyor.

    izlerken her olumsuz aksiyonunda ben de çok saydım sövdüm. benim de kendisinin sahadaki sakarlıklarına tahammül sınırım bayağı dolmuş olmalı. ancak maçtan sonra başlığına bi girdim olumlu kullanamadğı her top için eleştirilmiş video yapılmış falan. eren'in hareketlenemediği topu, kalecinin aldığı ortayı bile koymuş adamlar. ve video sadece 23 saniye sürmüş. izlerken o kadar uyuz oldum bu kadar az mı olumsuz aksiyonu olmuş dedim.

    hangi futbolcu olduğuna bakılmaksızın dozundaki bütün eleştiri yazılarını okumaktan keyif alırım. eleştiri önemlidir. ancak belhanda'nın olayı komik bir hal almaya başladı. insanların ruh sağlığı bozulmuş resmen.

    https://twitter.com/...487068201496577?s=21

    şu video cidden komedi. bakın belhanda iyi oynamadı. ama maçın yıldızı için bile 24-25 saniyelik sakalık videosu hazırlanabilir. bu video bir hastalık belirtisi.

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın