resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4688
    açılın haftanın en ofsayt entr'leri'ne girecek entry geliyor.

    19.09.2018 tarihinde 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı'nı tekrar izledim. ben galatasaray maçlarını canlı izlerken aşırı heyecandan dolayı takımda kim nasıl oynadı çok idrak edemiyorum. o yüzden bazı önemli maçları tekrar izliyorum. özellikle bu arkadaşı çok dikkatli izledim. diğer oyuncularla beraber.

    öncelikle sosyal medyada ve sözlükte maçla alakalı yaptığı bir kaç pas hatasının oluştuğu video paylaşılıyor. bu hem oyuncuya saygısızlık hem de oluşacak kötü algıyla ve kötü tezahüratla oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz maçlarda da katkı alamamamızı sağlar. bizim özellikte şampiyonlar liginde belhanda'ya ihtiyacımız var.

    gelelim 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı'na. karşı kaleye yakın bir bölgede kaptırdığı top yüzünden n'diaye faul yapıyor ve sarı kart görüyor. şans o ki n'diaye atılıyor. ve bizim taraftar diyor ki n'diaye belhanda yüzünden atıldı. böyle bir saldırma yöntemi olabilir mi ? eren'in attığı freekick golünden önce n'diaye orta sahada top kaybediyor ve fernando müthiş hamleyle topu çalıyor ve top emre'ye gidiyor. sonrası malum. yani fernando topu çalıyor, n'diaye çalamıyor. tek fark bu. yani onun yüzünden atıldı demek tamamen oyuncuya olan art niyetten dolayı.

    belhanda çok mu iyi oynamış lokomotiv maçında. hayır. ama hakkında video yapılacak kadar da kötü oynamamıştır. asistin asisti diye dalga geçilecek ama, attığımız ilk golde kullandığımız kornerden sonra baskı yapıp topun emre'ye geçmesini sağlayan , 2-3 kere linens 'in kademesine giren, baskı yerken topla çıkmaya çalışan tek oyuncumuzdu.2. golden önce sol taraftan emre'ye güzel bir top çıkarmış, ondan sonra da güzel bir şut çekerek takımımızın o 2. yarının başındaki baskıyı kırmasında rol oynamıştır. 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı'nda donk ve emre ne kadar kötü oynadıysa o kadar kötü oynamıştır. belhanda kadar n'diaye,emre,fernando ve donk'ta top kaybı yapmıştır.

    3 kulvarda özellikle şampiyonlar liginde oynarken kendisine ihtiyacımız var. bu forma altında kart gören ilk oyuncu değildir son oyuncu da olmayacaktır. en azından devre arasına kadar desteklememiz lazım. orta sahadaki pas oyunu açısından gerçekten önemli oyuncu. umarım formunu yükselterek devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın