• 14
    şarkı zaten lokomotiv moskova maçı sırasında söylenmedi, yani takımı yavaşlatacak, coşkudan uzaklaştıracak bir durum oluşmadı. maç bitince insanlar bunu söyleyip eğlendiler, hatta merdivenlerden indikten metroya yürürken o kısımlara kadar bu şarkı söylendi.

    futbol aksiyon işi, kabulüm. ama aynı zamanda da bir duygu işi. duygusal, takıma olan aşkı belirtecek marşlar da olacak, olmak zorunda. tribüncülük de yerine göre nasıl davranman gerektiğini bilmen gereken bir mesele. tüm marşlarımız takımı itecek şekilde olmak zorunda değil. tempoyu ayarlamamız gerektiği maçlarda böyle marşlara da ihtiyaç var. mesela ‘nevizade geceleri’ skor 1-0 söylendiği zaman takımı uyutur diye ben tepki gösteririm, fakat 3-0 olmuş bir maçta da taraftarın takıma duyduğu sevgisinin takımına ilanı gibi muhteşem bir ambiyans oluşuyor hep bir ağızdan.

    aynı şey bu şarkı için de geçerli. iç sahada dakika 90 olunca maçı artık aldıysak tüm stad hep bir ağızdan söylediği zaman, hemde o razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama kısmındaki alkış tüm ellerden çıktığı zaman stadda tahmin ettiğinizden çok daha güzel bir etki olacaktır. biz oradaydık ve gayet etkilendik, çok da eğlendik galibiyet üstüne.
App Store'dan indirin Google Play'den alın