• 32134
    rusya ve türkiye, avrupa’nın baş altı ligleri. galatasaray ve lokomotiv de avrupa’nın baş altı kulüpleri. belki tarihlerinde hiçbir zaman şampiyonlar ligi yarı finali olmayacak ama avrupa’nın devleri istanbul’a ya da moskova’ya gelirken hep çekinecekler bu seyahatlerden. bir süre şampiyonlar ligi’nden uzak kalan galatasaray dün isteğiyle, arzusuyla, coşkusuyla net bir şekilde verdi bu mesajı: istanbul, hâlâ avrupa’nın çekinilecek deplasmanlarından biri.

    dün tam bir şampiyonlar ligi akşamı yaşandı tt arena’da. devler ligi tarihinin iki önemli parçası olan iki kulüp, özlemle, iştahla çıkmışlardı savaşmaya. ve kan-ter-gözyaşı dolu bu savaşın galibi kalite farkıyla temsilcimiz galatasaray oldu. bravo galatasaray. bravo tekmeye kafa sokan adamlar... bir kez daha gururlandırdınız bizi.

    dün dakikalar 41’i gösteriyordu. galatasaray hücumdaydı ve belhanda, daha önce sıkça yaptığı gibi sorumsuzca verdi topu rakibine. faslı’nın artık alıştığımız o top kaybının faturasını, vazgeçmeyip rakibine faul yapmak zorunda kalan ve ilk sarısını gören n’diaye ödedi. linnes tekmeye kafa sokarken, belhanda’nın böyle sorumsuzluk hakkı olmamalı bence.

    uğur meleke

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın