• 178
    bu ikiliyi düşman ilan etmek galatasaray'a hiç bir fayda sağlamayacaktır. bir defa bunda anlaşalım.

    ikincisi 18/19 sezonunda galatasaray'ın en büyük gücü orta sahasının kuvveti. fernando, ndiaye, donk, emre, rodrigues, onyekuru. bir de bu isimlere eklenebilecek yunus akgün var.

    bu kadro ligi, avrupa'yı, kupayı hepberaber oynarken performans düşüklüğü yaşar. bizim hem niteliğe, hem niceliğe ihtiyacımız var. dolayısıyla kadromuzda tuttuğumuz müddetçe illa bir yerlerde feghouli ve belhanda'ya da ihtiyaç duyucaz. sakatlıklar ve yorgunluklar yaşanacak. sezonu tek maç gibi düşünmek hata olur. dönem dönem bu oyunculara da ihtiyacımız olacak.

    maliyetleri müthiş. maliyetlerine oranla katkı vermeyen oyuncular arasına maicon'u da ekleyebiliriz. elbette en iyisi bu 3 oyuncunun ederini bulup satılması. bu hem kasamızı rahatlatır, hem de yeni isimleri alabilmemize olanak sağlar. ama satılana kadar oyuncuların piyasasını düşürecek şekilde istenmeyen adam ilan etmememiz lazım. zira devre arası transfer döneminde bir şekilde pazarlanabilecek isimler. oyuncuları elden çıkarana kadar da olabildiğince faydalanmamız şart. ister şampiyonlar ligi'nde, ister lig'de, ister kupa'da...

    malesef galatasaray taraftarında her an birilerine öfke ve kin kusma ihtiyacı görüyorum. bunu da ülkenin sosyal hatında yaşananların yarattığı travmayı boşaltma ve deşarj olma isteğine bağlıyorum.

    belhanda'ya kin kus, fegouli'ye kin kus, maicon'a kin kus, abdürrahim albayrak'a kin kus...

    fakat bu davranış tarzının galatasaray'a zarar verdiğini hatırlatmak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın