resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1248
    gerçekten inanılmaz bir oyuncu.
    nagatomo galatasarayımıza gelmeden önce elbette her maçını izlememiş olsam da bildiğim bir oyuncuydu. daha yazar olmadığım için o dönemler nagatomo ismi ilk bizimle anıldığında hakkında yapılan yorumları okuyunca baya şaşırmıştım. genel olarak yorumlar nagatomo için baya kötüydü. açıkçası okurken biraz kendi bildiğimden şüphe etmiştim. çok şükür ki kimyamız tuttu ve alnımızı kara çıkarmadı.
    bazı konular gerçekten talihtir nagatomo ile ismimizin ilk anıldığı sene 2015 senesinin yaz transfer dönemiydi. melo ile takası gündeme gelmişti. melo yerine gelse ve o senede malumunuz korkunç bir performansımız olduğundan muhtemelen taraftar kendisine karşı cephe almış olacaktı. keza eğer 2017 sezonun yaz transfer döneminde gelse bildiğiniz üzere asamoah konusu üzerine kendisi gelse yine taraftar kendisine soru işareti ile bakacaktı iyi performans sergiler miydi sergilerse de asamoah transferi gerçekleşmediğinden burun kıvırılma ihtimali soru işareti..
    latovlevici adlı belayla karşılaştıktan sonra bu adam üzerindeki beklenti inanılmaz azdı.
    ve öyle bir performans gösterdi ki inan edin asamoah bunun yarısını sergilese kral ederdik hep beraber.
    demek ki bazı şeyler biraz kader kısmet işi ve iyi ki yollarımız karşılaştı.
    not: yarına nagatomo, ndiaye gibi underrated oyuncular için bir başlık açmayı planlıyorum. bu başlıkta daha detaylı bir şekilde bir şeyler karalamayı planlıyorum. sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın