• 32218
    "oyuncularımı, seyirciyi tebrik ediyorum. iyi başlangıç yaptık. galatasaray, layık olduğu yerde, şampiyonlar ligi'nde. buraları seviyoruz, allah izin verirse kalmak da istiyoruz."

    "iyi başlamak istiyorduk, bunu başardık. zaman zaman vites yükseltip alçaltarak 2. yarıya daha konsantre girdik. çok pozisyon yakaladığımız için mutluyum. iyi oynadık, dikkatli oynadık. şampiyonlar ligi'ne yakışır bir giriş oldu."

    "takım bütünlüğünü bozmadı oyuncularım, bu da beni sevindirdi. enteresan bir sonuç. şöyle ki, bu sene ilk defa 3 gol yedi lokomotiv. 7 maçta 5 gol yiyen takım, 1 maçta 3 gol yedi. herhalde 7-8 pozisyon daha sayabiliriz. bu beni çok sevindirdi. yavaş yavaş havaya giriyoruz"

    "hepimizin hayalleri var. olur veya olmaz bilmiyorum. açıkçası biz bunun bir küçüğünü aldık, antrenmanlıyız diye düşünüyorum."

    "sosyal medyaya saygı duyuyorum ama görevimi oraya bakarak yapmam. benim konumumdaki bir insanın sosyal medyaya göre hareket etmesini bekleyemezsiniz. tabii ki tartışacaklar ama biri oynuyorsa, taraftarın %90'ı 'hocanın bir bildiği vardır' diyordur."

    "mariano benim çok beğendiğim ve çok önemli bir oyuncu. ama lütfen şuna hazır olun. salı-cuma, cuma-çarşamba, çarşamba-cumartesi maç oynayacağız. ne kadar çok oyuncumu hazır tutabilirsem o kadar iyi. artık isimlerden geçsinler."

    "belhanda, atılmadan önce iyi durumdaydı. bugün o yüzden sahaya koydum. feghouli'yi neden almadım? 18 kişilik liste verebiliyoruz. her mevkiyi alternatifiyle düşünmek zorundayım. birkaç rolü yapabilecek oyuncuları seçiyorum."

    "oyuncuları fazla bölgede oynamalarına göre seçiyorum. donk, stoperde, orta sahada ve gerekirse forvette de oynayabilir. feghouli'ye bir mesaj yok. çalışacak, herkes çalışacak."

    tribünlerin muslera'ya penaltı kullandırma konusundaki isteğiyle ilgili soruya terim: "elimle 'hayır' diye işaret ettim. manisa'da penaltı kullandırdım çünkü o sezon o hariç gol atmayan oyuncumuz yoktu. bir golün çok şeyi değiştirdiği bu ortamda ciddiyetimizden uzaklaşmayacağız."

    fatih terim

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın