• 177
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    bekledik bugünü çok bekledik. şampiyonlar ligi bizim evimiz gibi, sanki yıllardır gurbette yaşayıp gün itibariyle evime, aileme kavuşuyormuşum gibi bir his var içimde.

    kuralar çekilmeden önce bu sezonu geçiş sezonu gibi görüp seneye birşeyler yaparız düşüncesi vardı bende. ligde şampiyon olmak bu sene için daha mantıklıydı. bu düşüncemin sebebi ise 4. torbadan gruplara katılacaktık, ayrıca çok güçlü rakipler vardı. ama gelgelelim lokum gibi bir kura çektik. rehavete sebebiyet vermek istemem ama diğer gruplara bakınca durum böyle. bu gruptan 1. olarak çıkmak hayal değil. devre arası iyi bir santrafor bir de stoper transferiyle daha ileriyi düşünebiliriz.

    maça gelirsek dün fatih hocanın basın toplantısını izlerken maçı aldığımızı hissettim. adamın gözlerinin içi gülüyordu resmen ve çok ta heyecanlı.

    çıkacak kadrodan çok taraftarın enerjisi nasıl olacak merak ediyorum. taraftar günündeyse alırız biz bu maçı bir şekilde. hep aynı örneği veriyorum ama tribünümüz eğer geçen sezon ki beşiktaş, başakşehir, trabzon maçlarına benzer bir performans sergilerlerse herşey daha kolay olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın