resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2705
    terim tarafından neden silindiğini bilmiyorum. aslında terim böyle şeyleri hafiften açık ederdi. kimse de sormuyor "neden?" diye. ben terim, forvet transferlerinin yapılmamasından feghouli'yi sorumlu tutuyor olabileceğini düşünüyorum. benzer şekilde burada da aynı mantıkta olan yazılar okuyorum. bana göre büyük bir saçmalık bu. futbolcun gitmek istemeyebilir. koskoca 3 ay boyunca en azından 1 tane bonservisi elinde olan forvet tutup getiremeyen yönetim varken ihalenin feghouli'ye çıkması tam bir komedi olur.

    bir de "gamsız" tayfa var. tamam herkes teknik direktör ama herkes psikiyatrist de olmasın bir zahmet. adamın ne gamsızlığını gördünüz yahu? hayır sizin "gamsız" tanımınız ne? neye göre gamsız? bomboş bir söylem bu, kusura bakmayın.

    zinhar oynatılmaması, oynatılmasının söz konusu dahi olmaması teknik bir nedene dayanıyorsa bir şey diyemem. ama senede 3,85 milyon € verdiğimiz adamı sırf sinirden kenarda oturtma lüksümüz olmadığını düşünüyorum. bir de adam yetenekli. senin ihtiyacın olan yetenekleri de var. kullan işte. donk'a güvenip "stoper de olsa sahaya sürerim" diyen terim'in, feghouli'yi bir kalemde silmiş olmasının net bir açıklaması olmalı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın