resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2703
    sırf oyuncu pazarlamak için oynatılması gerektiğini düşünen taraftarlara sahip olmamız gerçekten çok üzücü. eğer bir oyuncudan kurtulmak istiyorsak onu şampiyonlar ligi maçı gibi çok ciddi bir maçta neden oynatıyoruz. yok bu arenada çok iyi oynayıp bir pazar oluşturacağına inanıyorsak niye bu kadar nefret edip gitmesini istiyoruz?

    tekrar tekrar yazıyorum, kendisinin gözlerini bağlasan sinan gümüş'ten daha faydalı olur takıma. mariano ile pas alış verişinde bulunarak onun çizgiyi daha iyi kullanmasını sağlar. top tutar, takım olarak karşı yarı alanda çoğalmamızı sağlar. ceza sahasına girerek gol opsiyonu oluşturur ve tabela yapmamızı sağlar.

    2017-2018 sezonunda gary rodrigues'ten yaklaşık 500 dakika eksik oynamış ve gary 20 gole katkıda bulunurken, feghouli 15 gole etkisi bulunmuştur.
    not: bu istatistik, geçen sene skor anlamında çok da yetersiz olmadığı göstermek için verilmiştir. kesinlikle gary ile kıyaslama ya da karşılaştırma söz konusu değildir. gary başarılı bir kanat oyuncusu profili çizdiği için mutlak değer olarak o alınmıştır.

    özetle, kaybetmememiz gereken oyuncudur. ya da en azından algıyla değerini düşürüp bedava elden çıkartmamamız gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın