• 76
    rezil bir internet sitesi vardır bu kuruluşun. habere bakalım.

    ''galatasaray'da panathinaikos maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör frank rijkaard'ın bursaspor karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki gösteren ve direk soyunma odasına giden keita'yı yine yedek bırakacağı ileri sürüldü.

    hollandalı teknik adamın panathinaikos maçında keita'nın yerine orta sahanın sağında aydın'a şans vereceği belirtildi. forvet mevkiinde de değişiklik yapacak olan rijkaard'ın nonda'yı ilk 11'de sahaya süreceği, arda'nın ise forvet arkasında görev yapacağı ifade edildi.

    orta sahadaki mustafa sarp - mehmet topal - barış üçlüsünü bozmayı düşünmeyen hollandalı teknik adamın kewell'ı da yine ilk 11'de oynatacağı vurgulandı.

    bu arada yöneticilerin de son haftalarda alınan kötü sonuçların nedenlerini araştırmak için yoğun bir çalışma içine girdiği ve futbolcularla birebir görüşmeler yaparak sıkıntılarını öğrenmeye çalışacakları belirtildi.

    panathinaikos maçı sonrasında da rijkaard'la toplantı yapılacağı öğrenilirken yönetim içinde ''takım eskisi gibi savaşmıyor, mücadele etmiyor. bu isteksizliğin nedenleri ortaya çıkarılıp çözüm bulunmalı'' görüşünün hakim olduğu vurgulandı. ''

    hayatımda böyle komik bir habercilik görmedim. orta saha üçlüsü bozulmadı diyelim. kewell ve aydın kanatlarda oynadığına, arda ortada ve nonda forvette olduğuna göre burada büyük bir çelişki vardır. e bu takım üçlü defans oynamayacağına göre 12 kişi mi sahaya çıkacak lan ? bu nasıl habercilik?

    http://www.ligtv.com.tr/...=1&hid=64648
App Store'dan indirin Google Play'den alın