resim
Serkan Kırıntılı
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:39
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 176
    16 eylül 2018 konyaspor fenerbahçe maçında eljif elmas'ın attığı golde topa yetişemeyeceğini anladıktan sonra elini çeken/kapatan kaleci. yalnız tinerci kafasıyla bilerek çekti vs. demiyorum, kalecilerin yaptığı bu eli kapatma hareketi refleks olarak yapılır, halısahada 2-3 kere kaleye geçseniz art niyet aramazsınız bu harekette.

    11 mart 2018 galatasaray konyaspor maçında sinan gümüş'ün 85.dakikada attığı golde de topa ulaşamayacağını anlayınca serkan elini çekmişti ve ahmet çakar başta olmak üzere medyadaki bazı kişiler ve ekşi sözlükteki komplo teorisi manyakları sayfalarca konuşmuştu. bugün kötü kokular almayan ahmet çakar'ı ve galatasaray aleyhinde gündem oluşturan kişileri de bir kenara yazsın herkes.

    serkan bunu diğer kalecilere göre çok daha fazla yapıyor, normal bir futbol ülkesinde bunlar gündem bile olmaz da işte galatasaray'a karşı kuyruk acısı olanların ülkesinde günlerce konuşurlar.

    daha önceki bir fenerbahçe maçı vukuatı.
    https://vine.co/v/eAae0LmUlXE

    bu da yukarıda bahsi geçen sinan gümüş'ün golü.
    https://www.youtube.com/watch?v=avC9WJVyXCI

    tekrar söylüyorum, bu 3 golün de hiçbirini elini istediği kadar el uzatsa çıkartamaz. zaten çıkartamayacağını çok iyi bildiği için elini kapatıp düşüşü için pozisyon alıyor. ama bu pozisyonlardan neden sadece galatasaray'a karşı olanları gündem oluyor düşünmek ve bunlarla savaşmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın