• 32064
    "pas yapmaya müsait bir saha yoktu. ljajic bir ara takıldı düştü. zemin çok kötü. deplasmana gelen takım için de bu bir avantaj. oyun kurmak, hücum etmek, pasla atağa çıkmak zor oluyor. bugün olumsuzluklara rağmen kazanmayı başardık. bu çok önemliydi."

    "taktiği değiştirdik. forvetlere gol attırmıyoruz, stoperlere gol attırıyoruz. türk futbolunda bir değişim var şu anda."

    "2. yarı daha iyiydik, 10 kişi kalmamıza rağmen iyi oynadık. çok kolay gol yedik."

    "var niye var anlamıyorum. sarı kart görmemesi gereken adam sarı kart görüyor. hastalandığınız zaman ilaç alırsınız. ilaç almanıza rağmen hala hastaysanız bu ilaç yanlış demektir. o yüzden ben var'ı doğru bulmuyorum."

    "haftaya fenerbahçe maçı var. allah'tan ben sahada kaldım yani."

    "seyirciyi tebrik ediyorum. bugün lazım olan yerde devreye girdiler. direnç ve inancı artırdılar. bugün galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum."

    "2. sarı kartı sordum. 'nasıl oluyor?' dedim. pozisyon sarıyı geçtim, faul bile değil."

    "ben bilerek tuttum kendimi. makineler önemlidir ama insan daha önemlidir. var'ın vicdanda olması lazım, makinede değil."

    "tartışmayı durdurmak için yaptığımız şey, tartışmaları devam ettiriyorsa bir yanlış var demektir. var'ın şu ana kadar zararını gördük, faydasını göremedik."

    "adem teknik bir oyuncu ama bu saha onun sahası değil. eksikleri oldu. evet, iyi oyuncu ama daha fazla katkı yapacaktır. henüz benim istediğim seviyede değil."

    "fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, trabzon, tüm takımlar değerli. takımlarla kavga olur mu? mümkün mü? ali koç bey'in türk futboluna renk katacağını düşünüyorum. gelecek hafta oynanacak maç için olumsuz bir şey düşünmüyorum."

    "fenerbahçe maçıyla ilgili kesin bir şey söyleyebilirim: gary medel o maçta yok."

    "negredo gidecek mi kalacak mı bilmiyorum. sizin bildiğiniz kadar ben bilmiyorum. %100 gidecekse zaten oynatmazdım. ona rağmen gidebilir mi? gidebilir. ben transferle ilgili bir şey konuşmuyorum. son karar yönetimin ve başkanın."

    şenol güneş

    (bkz: 15 eylül 2018 beşiktaş yeni malatyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın