• 269
    ilk yarısı oldukça zor geçti, pozisyon üretmekte zorlandığımız gibi rakibe de arkada geniş boş alanlar verdik. fakat o pozisyonlarda ozan'ın hayati derecedeki müdahaleleri hem bir kabus görmemizi engelledi hem de tribünleri coşturdu. ilk yarı bitiş düdüğü çaldıktan sonra uzun süre bütün stat ozan kabak adını bağırdı. tüyleri diken diken eden bir andı.

    ikinci yarıda başlayan yağmur ise gelecek gollerimizin habercisi gibiydi. emre'ye yapılan sert faul sonrası tribünler iyice kenetlenmişti ki bu gibi anlarda çoğalan yoğun tezahürat sonrası öyle veya böyle bir şekilde takıma o golü attırıyoruz. gol de o serbest vuruştan yapılan orta sonrası geldi. rodrigues'in golleri ise çok rahatlattı. 1-0 gitseydi ciddi sıkıntı yaşayabilir hatta puan bile kaybedebilirdik.

    sonuç olarak garry'nin 2 gol ve müthiş performansla dönüşü, ozan'ın ilk 11'de çıktığı ilk maçı kusursuz bir futbolla oynamış olması, şampiyonlar ligi öncesini, üstelik cuma maçını kayıpsız geçmiş olmamız, lider takımı aşağı indirmemiz ve hafta sonunu arkamıza yaslanarak mutlu mesut geçirecek olmamız ile olabilecek en mükemmel şekilde geride bırakıyoruz bu maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın