resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2681
    şu anda belli bir seviyedeki sofiane feghouli'ye çok ihtiyacımız var.

    bence bunun görünürde iki nedeni var:
    1. taraftarda eren derdiyok'a tam olarak bir güven yok. bu durumda henry onyekuru'nun forvet alternatifi olabilmesi için kendisinin dönmesi, performans vermesi ve sağ tarafımızdaki yerini alması gerekiyor.

    2. sinan gümüş, ilk haftalarda istatistik olarak katkı yapsa da, oyuna katkısı sınırlı kaldı. üstelik yetmiyormuş gibi, mariano'nun performansını da çok fark ettiriyor bu durum. hatırlarsınız, bir şampiyonlar ligi maçından sonra, bayern münih'in sağ beki joshua kimmich, "önümde arjen robben olduğunda daha rahat oynuyorum, çünkü o bana alan açıyor," demişti. bu açıklamayı yaptığı maçı şimdi hatırlamıyorum. ya robben sakatlanıp çıkmıştı ya da en başından müller oynamıştı. yine aynı şekilde, bayern münih beşiktaş maçlarını hatırlıyorum da, sanırım james rodriguez çıkıp yerine arjen robben girdiğinde kimmich uçup kaçmıştı.

    yani oyuncuların, -bu sadece önlü arkalı bek kanat olması gerekmez- aralarında bir uyum var. benim gördüğüm kadarıyla, mariano en iyi performanslarını sofiane feghouli ile oynadığı maçlarda verdi.

    şimdi burada feghouli'nin profil olarak oyuna ne katkı verebileceğini tartışmayacağım. sadece diğer oyunculara etkisi, oyuncuların mevki kaydırmaları üzerine yazmak istedim. yoksa feghouli'nin prime döneminde olmadığını ve belki de hiçbir zaman beklentileri karşılayamayacağını gözlemleyebiliyorum. en azından taraftar tatmin olmaz. çünkü hâlâ valencia zamanlarını arıyoruz biz onda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın