• 86
    inşallah güzel ve umut veren bir oyunla kazanacağımız karşılaşma olacak. lokomotiv maçından önce güzel bir prova olacağını düşünüyorum.
    kasımpaşa 4/4 yaparak başlamış olabilir, ancak daha ligin başındayız bu kesinlikle bir kriter değil. üstelik ibb ve sivas maçlarında abartıldığı kadar da iyi bir oyun oynamadan şans faktörünün de yardımıyla kazandılar. açıklamalarına bakarsak lige böyle başlamış olmaları kendilerini rehavete sokmuş, spor kamuoyunun da buna katkısı büyük. kasımpaşa'yı baya pohpohladılar ki bu bizim işimize gelir.
    kasımpaşa geniş alanda çok etkili oyunculara sahip, kontraatak futbolunu iyi oynuyorlar. diagne gibi güçlü ve formda bir forvetleri de mevcut. dikkat etmemiz gereken mümkün olduğunca az top kaybı yapıp, geride eksik adamla yakalanmamak. bunun yanında şok preslerle topu kapıp hızlıca rakip kaleye yönelebiliriz. set oyununda rakibi açmakta zorlanıyoruz olası rakip hücumlarında hep geride eksik kalıyoruz. malum stoperlerimiz yavaş. bu nedenle daha çok lokomotiv maçı provası gibi kontrollü ve akıllı bir oyun oynamamız lazım. emre'nin kaleye daha yakın oynayıp, aynı isveç maçında yaptığı gibi fırsatlar kovalaması lazım ki bunu iyi yapıyor. aynı zamanda henry de emre'ye eşlik ederek ceza sahasındaki oyuncu sayımızı artırmalı. bu maçın en kritik oyuncularından biri muğdat olacaktır. eren'den de sinan'dan da etkili olacağına eminim. belki kafa topu alamıyor ancak zaten eren de alamadığı için değişen bir şey olmayacak. bunun yanında muğdat topu kanatlara açabilir, belli bir hızı da var. rakip stoperleri çok rahatsız edeceğine eminim. ceza sahasında emre ve henry'nin de desteğiyle çoğalıp golü buluruz diye düşünüyorum. maicon bu hafta hiç antrenmana çıkmamış, serdar da iyileşti deniliyor bu durumda gönlümden geçen 11;

    ------------muslera------------
    mariano- serdar - donk - nagatomo
    --------fernando- n'diaye---------
    -----henry- emre - rodrigues-----
    -----------muğdat------------

    haydi aslanlar hedef 22
App Store'dan indirin Google Play'den alın