• 118
    karaborsacıdır.

    yalnız gişe fiyatından 1 tl yukarıda satan adamdan itibaren başlar, onun dışında gişe fiyatı ve altı satan adam karaborsacı olamaz.

    sözlük linç timi iş başında. bazı kişiler gişe fiyatından baya yukarıda sattıkları için pek tabii ki karaborsacı damgası yemişler, doğrudur. alma o zaman o adamdan. kimse almazsa elinde kalır. alıcısı var demek ki.

    kardeşim 2001 den beri tribündeyim. gitmediğim branş kalmadı, her yerde destekledim. şimdi soruyorum sana;

    kasımpaşa maç biletini 150 liradan satadan kulüp mü karaborsacıdır yoksa kombinesini alıp 150 lira fiyatı görüp 150tl ye satan adam mı ?

    ulan bi kere de tepkinizi sisteme yöneltin. önünüze gelen geçen karaborsacı, adi, şerefsiz adam.

    kusura bakma kardeşim milyon eurolar götüren adamlar kıçını kıpırdatmazken sen bana "tribünde telefon yasaklansın"," kombinesi olan kiralayamasın" diyemezsin.

    kapitalizmi benimsemiş sistem sen tek başına konuş dur. gel o zaman kulübe toplu protesto yapalım. aç başlığı hepimiz şikayetçi olalım bu bilet fiyatlarından. ne oldu ? futbolculara gelince euro, dolar ama iş taraftara gelince fiyatlar 150.

    seni bağlamaz kardeşim. gideceğim kasımpaşa maçına uzatacağım ayaklarımı hiç bağırmayacağım, açacağım instagramı 50 tane öykü 5 tane de fotoğraf paylaşırım oh mis. çay pahalı yoksa çay da söylerim yanında.

    takılmayın böyle adamlara. yok bedavadan devredecek, yok yarı fiyatına. kimsenin zorunluluğu yok. gişe fiyatı ve altı her fiyat kulübün belirlediği fiyattır üstü karaborsacılıktır yazıktır küfürlüktür.

    bir de herkes yargıç olmuyor mu ? kuralları kişilerin çıkarları amaçlı koydurmaya çalışmıyorlar mı ? gel burdan yak.

    kasımpaşa maçına bilet arıyorum. adam geldi güzel güzel gişe fiyatından verebilirim dedi, eyvallah pahalı dedim geri çevirdim. pardon şöyle yapmalıydım;

    sözlüğü aç, kullanıcının başlığına gir, karaborsacı diye hakaret et, arkaya yaslan, yandaş topla, uyu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın