resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9260
    öncesinde umut’tan daha iyi futbolcumuz mu var demiş, sonrasında 7 kasım 2015 çaykur rizespor galatasaray maçında umut bulut’u oynatmak adına wesley sneijderi 8 numara oynatmış ve sonucunda 3 maçtır gol atamayan rize’den 4 gol yememize neden olmuş sözde hoca.

    bu maçtan sonra da kovulmuştur. dursun’un tek doğru icraatı olabilir.

    30 eylül 2015 fc astana galatasaray maçında 0-1 öne geçtikten sonra 8.sınıf bir takıma karşı tüm takımı geri çekmiş, maçın 1-1 bitmesine neden olmuş, galatasaray’ın milyon eurolarını gasp etmiştir.

    2015-2016 sezonu başı türk ırkçılığı yaparak, transferi baltalamış, takımı dursun ile beraber rezil etmiştir.

    bu örnekler ne kadar berbat bir hoca olduğunu ispatlamaya yeter bence. ama isteyene daha anlatabilirim. kimse kandırmasın kendini, 2015 şampiyonluğu galatasaray genlerindeki taraftarın inanıp kenetlenmesi ve futbolcuların şampiyonluğa inanması sonucu gelmiştir. o süreçte bile inanılmaz taktik hatalar yapılmış ama galatasaray’ın winner ruhu bunu aşmıştır. tıpkı 2008’deki cevat güler ile gelen şampiyonluk gibi. her nasıl ki cevat hocayı kimse övmüyor, bir daha adını bizle anmıyorsa, hamza için de aynısı geçerli. ki bana göre cevat hoca bile hamza’dan iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın